Openingsuren

 

open op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen

telkens van 13u30 tot 18u30


schoolvakanties

iedere namiddag open van 13u30 tot 18u30

Kerstvakantie gesloten !


november, december, januari & februari

gesloten op woensdag, open op zaterdag- & zondagnamiddag.


jaarlijks verlof eind december - begin januari 

 

 

 


Het kippenmuseum

In 't Kakelend Kippenmuseum worden boerderijdieren gekweekt. In de eerste plaats zijn dat grote - en soms heel kleine - kippen in alle vormen en kleuren. Sommige rassen zijn bijna uitgestorven, maar worden hier toch nog in stand gehouden. Naast kippen kan je ook een hele hoop andere dieren zien: fazanten, varkens, schapen, pony's, kwartels, konijnen, enz. Er is ook een superleuke speeltuin!

Toegang 5€pp. kinderen <1m10 gratis

Hoeveproducten

Heerlijke J'ersaise d'or wordt gemaakt van de melk van onze Jersey koeien.

Jonge & oude kaas te verkrijgen in het cafetaria.

meer info op http://jersiaisedor.be/

Groepen

 

Op afspraak ontvangen wij ook scholen, vakantiegroepen,... Kortom, iedereen die een leuke en leerrijke dag in de boerderijsfeer wil doorbrengen. 

Het is de ideale stopplaats na een wandeling of fietstocht. Ook wie een originele bestemming voor een verrassingsreisje of verjaardagsfeestje wenst, kan bij ons terecht.

Er is een mogelijkheid voor een woordje uitleg door de uitbaters. Boerin Régine vertelt met volle overgave over het ontstaan van het bedrijf, het verhaal van kip tot ei, de landbouwgeest in het algemeen, etc. Voor alle doelgroepen volledig aangepast op niveau. Jong of oud, Régine weet iedereen te boeien met haar verhaal. Dit is enkel mogelijk voor groepsbezoeken. 

Bij interesse of vragen, neem gerust contact op via mail.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Cafetaria

't Kakelend Kippenmuseum beschikt over een cafetaria met self-service waar u ijs van verse hoevemelk en ambachtelijke pannenkoeken kan proeven.